Om oss

Nor Liner Scandinavia AS er en stor distributør av skjønnhetsprodukter og kurs til salonger i Norge. Vi er Norges største på produkter til vippeekstensjon, vippeløft og vippepleie. Men vi er også mye mer enn vipper...

Vi har skjønnhetsprodukter og kurs innen Microblading, Permanent Makeup, Brynstyling, Tannbleking, Pedicure, Manicure, Fotpleie, Hudpleie, Leppe og mer. Vi fører det meste av utstyr du trenger til salongen din, instrumenter, pinsetter, engangsprodukter, en rekke Pleie- og Make Up produkter. Vi har fokus på varer som er spesielt laget for å brukes sammen med Vippebehandling. Men vi har alltid også fokus på kvalitetsvarer til skjønnhetspleie generelt. 

Norliner tilbyr en REKKE kurs aktivt! Vi har vår egen filosofi: Vi tilbyr kun kurs til små grupper (1-3 personer) med fokus på trening og terping så du blir trygg på det fysiske arbeid på ekte kunder. Våre kurs er veldig populære fordi vi gjør deg i stand til å jobbe med kunder allerede dagen etter kurset. Og vi følger deg opp til du føler deg trygg!

Norliner er dynamisk, vi tilpasser oss din hverdag. Vi er presise og leverer varer raskt. Vi gir god og personlig oppfølgning og kundeservice. Vi hopper kjapt på et fly og tilbyr kurs i din salong, om du ønsker det! Men vi har også mange kursholdere tilknyttet konseptet vårt over hele Norge. Send oss en ePost så organiserer vi kurs for deg!

Norliner har agentur og er hovedinmportør til salonger av en rekke svært kjente merkevarer:  Blink Lash / AG. Co., Wimpernwelle, Ardell, Beautyfor, Bella Co. / Shinee / Dolly, Bellaire, Boomtech, Charming Tattoo Co., Chrissanthie, Diangelo, DoAll, Faceframe Kolorsource, MST Yodel Korea, Shenzhen Lanho Technology Co. Tootfairy, Vetro Design, Whenshen Cosmetics Co., Yiwu Easam Art Co., og flere...

Etter restrukturering av bedriften i april 2017 vokser nå Norliner raskt! Du kan bruke oss som ditt varelager. Vi har alt du trenger - NÅR du trenger det! Velkommen til en handel hos oss. Du kommer garantert tilbake :-)